Histori Suksesi

Synon të bashkojë shqiptarët që jetojnë e punojnë jashtë vendit, për të promovuar kontributet e tyre dhe r t’i inkurajuar ata të përkushtojnë e ofrojnë kohën, talentet, idetë dhe ekspertizën, për të frymëzuar gjeneratën e ardhshme të liderëve shqiptarë.

 • Ema Koja

Ema Koja

 • Rudina Jasini

Rudina Jasini

 • joseph-Dedvukaj

Joseph Dedvukaj

 • Emina-Cunmulaj

Emina Cunmulaj

 • Peter-Christorpher

Peter Christopher

 • Ferid-Murad

Ferid Murad

 • Ekrem-Bardha

Ekrem Bardha

 • Rita-Ora

Rita Ora

 • Laura-Mersini

Laura Mersini Houghton

 • nene-tereza

Nënë Tereza

 • Sajmir-Pirgu

Saimir Pirgu

 • joseph-DioGuarsi

Joseph DioGuardi

Anthony Athanas

 • james-belushi

James Belushi

 • eliza-dushku

Eliza Dushku

 • fadil-berisha

Fadil Berisha

 • ermonela-jaho.jpg

Ermonela Jaho

 • Inva Mula

Inva Mula