Ema Koja lindur në Tiranë, arriti në Shtetet e Bashkuara në vitin 1996. Ema, krijoi konceptin dhe teknologjinë e veprave të artit pikturë strategjike mbi rrobat, për të prodhuar material tre-dimensionale dhe për të manipuluar format e trupit me iluzion optik. Sot një emër i njohur që vesh artistë nga mbarë bota.