Të nderuar pjesëmarrës në Takimin e Juristëve në Diasporë në datën 4 prill,

Ju njoftojmë se, për shkak të situatës së krijuar nga COVID-19 dhe masave të marra për parandalimin e përhapjes së virusit, takimi do të zhvillohet online. Agjencia Kombëtare e Diasporës do t’ju njoftojë në vijim për modalitetet e zhvillimit të kësaj veprimtarie.

Ju faleminderit për mirëkuptimin.