Në përfundim të Shkollës Verore “Jam Shqiptar” nxënësit nga diaspora shqiptare në Itali🇦🇱🇮🇹, mes emocioneve dhe kujtimeve te bukura që krijuan gjatë këtyre 10 ditëve, largohen nga Shqipëria. Përveç aktiviteteve didaktike📕📗📘historike dhe kulturore, nxënësit nga shkolla të ndryshme të gjuhës shqipe🇦🇱 në Itali 🇮🇹 krijuan🤝lidhje të forta midis tyre, të cilat do ti zhvillojnë më tej në vendin ku jetojnë .🇮🇹

Për realizimin me sukses të aktivitetit një ndihmesë të veçantë dhanë Oficerja Koordinuese për Diasporën në Konsullatën e Përgjithshme të Republikës së Shqipërisë në Milano si dhe dy mësueset shoqëruese të grupit, Anila Berberi dhe Elvira Lashi.