Këtë verë do të mirëpresim nxënësit e gjuhës shqipe në Itali.
Ku tjetër më mirë se në atdheun tënd do të mund të praktikosh gjuhën amtare 📚?
Eja dhe ti këtë verë për një vizitë studimore në Shqipëri, ku do të mësosh akoma më shumë mbi historinë, artin 🎭, kulturën e traditën 🪗 shqiptare, gjatë eksplorimit në natyrën piktoreske 🏞️ të atdheut tonë të bukur 🦅🇦🇱.
Nëse je nxënës i klasave shqipe në Itali, ndiq videon dhe dërgo sa më parë aplikimin tënd në adresën👇:
📧 shkollashqip@mfa.gov.al
📌Afati i fundit për aplikim: 🗒️2 qershor 2024