Revista e bursave për Diasporën në Republikën e Shqipërisë është një botim i veçantë elektronik, i cili përmbledh aktet ligjore dhe nënligjore të miratuara lidhur me bursat për studentët e Diasporës në Republikën e Shqipërisë. Pjesë e kësaj reviste janë edhe marrëveshjet e bashkëpunimit për dhënien e burasave për studentët e huaj me origjinë shqiptare të cilët përfitojnë bursë nga Agjencia Kombëtare e Diasporës për vitin akademik 2020-2021.

Revistën e plotë mund ta gjeni në linkun e mëposhtëm:

Bursat për Diasporën në Republikën e Shqipërisë