Projekti “Startup Diaspora” ka si mision ndërtimin e marrëdhënieve më të ngushta ndërmjet të rinjve shqiptarë që jetojnë brenda dhe jashtë vendi.

Nëse je një sipërmarrës apo profesionist shqiptar në Diasporë të ftojmë të aplikosh dhe të bëhesh pjesë e Startup Diaspora.
Apliko në linkun https://www.smarted.al/startupdiaspora

Ky projekt organizohet në kuadër të programit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022, me mbështetjen e Kongresit Rinor Kombëtar, Bashkisë Tiranë dhe Agjencisë Kombëtare të Diasporës.