Në Mynih, së bashku me Konsullatën e Përgjithshme të Republikës së Shqipërisë dhe me Konsullin e Nderit të Shqipërisë në Wyrzburg, z. Markus Scheuman, në kremtimin e Festave të nëntorit. Pjesëmarrës në këtë aktivitet ishte Presidenti i Qeverisë së Bavarisë së Sipërme, Dr. Konrad Schober, Trupi Diplomatik, media, biznesi dhe komuniteti shqiptar në Gjermani.
Kremtimi ishte konceptuar si një aktivitet për promovimin e artit, turizmit, kulturës dhe traditave shqiptare, me interpretimin e shquar të artistëve shqiptarë dhe të huaj prezentë, si dhe grupit të valleve të Shoqatës “Iliria“.