Për të gjithë të interesuarit që dëshirojnë të bëhen pjesë e Samitit të Dytë të Diasporës, sot realizohet procesi i regjistrimit “on-line”.

Regjistrimi kryhet në faqen elektronike të Samitit. Për marrjen e ftesës “on-line” duhen plotësuar të dhëna të përgjithshme të individit, si vendi i lindjes, rezidenca dhe kontaktet. Në formularin e regjistrimit keni mundësinë të shprehni interes për të ndjekur diskutimin në një nga panelet e Samitit.

Për regjistrimin “on-line” në Samitin e Dytë të Diasporës klikoni në link-un e mëposhtëm:

RREGJISTROHU NE SAMIT

Publikuar më: 25 Janar 2019