Aplikacioni i parë informues “Diaspora Shqiptare” mundëson të gjithë shqiptarët të njihen në kohë reale me gjithçka ndodh në Diasporën shqiptare. Aplikacioni pasqyron aktivitetet e komunitetit shqiptar në çdo vend dhe shërben si pikë referimi për të gjithë shqiptarët kudo janë.

Gjithashtu, aplikacioni “Diaspora Shqiptare” shërben si një platformë aktive për të gjithë veprimtarinë e Këshillit Koordinues të Diasporës, i përbërë nga 15 përfaqësues të komuniteteve shqiptare në botë.

Nëpërmjet këtij aplikacioni do të gjeni informacionin që ju nevojitet lidhur me realitetin shqiptar brenda dhe jashtë Shqipërisë: aktualitet, histori suksesi në fusha të ndryshme, kulturë, sport etj.

Aplikacionin “Diaspora Shqiptare” mund ta shkarkoni falas në:

App store: Shkarko

Play store: Shkarko