Më 27 dhjetor, në Teatrin Kombëtar në Zadar të Kroacisë, u shfaq koncerti humanitar me tre artistët e mirënjohur shqiptarë Inva Mula, Olen Cezari dhe Genc Tukiçi.

Fondet e mbledhura nga koncerti, i organizuar nga Agjencia Kombëtare e Diasporës, do të shkojnë në ndihmë të familjeve të prekura nga tërmeti.