Asset 2

TAKIM I JURISTËVE NË DIASPORËAktiviteti oraganizohet nga
Agjensia Kombëtare e Diasporës me mbështetjen e
Ministrisë së Drejtësisë dhe
Ministrit të Shtetit për Diasporën

EDHE PAK DITË NA NDAJNË

0
DITË
0
ORË
0
MINUTA
0
SEKONDA

Në datën 7 Qershor 2021, Ju ftojmë të merrni pjesë në Takimin e Juristëve në Diasporë. Takimi do të zhvillohet në Tiranë dhe do të organizohet nga Agjencia Kombëtare e Diasporës me mbështetjen e Ministrisë së Drejtësisë dhe Ministrit të Shtetit për Diasporën. Takimi synon të inkurajojë juristët dhe profesionistët shqiptarë në Diasporë të shkëmbejnë eksperiencat dhe arritjet e tyre profesionale, të krijojnë lidhje të reja bashkëpunimi midis profesionistëve apo institucioneve në vendet ku jetojnë.

REGJISTROHUNI TANI!